The Power of Two

oktober 19 @ 19:00 - 21:00

Kvartetterna Lök och The Inbetweeners slår sig samman och bjuder på en fantastisk kväll fylld av sång! Under kvällens gång bjuder kvartetterna på det bästa ur sina repertoarer, bl.a. Star Wars, James Bond, Civilization IV, Coldplay, Elvis, Galenskaparna – vissa framförda med gemensamma krafter!

Kvartetten Lök, grundad 2006, har under många år underhållit publiken i och utanför Åbo. Kvartetten har samarbetat ett flertal gånger med Åbo Akademi, och uppträder ofta på akademiska fester, bröllop och privata tillställningar. Löks varumärke är en glimt i ögat samt att repertoaren ständigt förnyas.

Kvartetten The Inbetweeners består av vana sångare som sökt nya utmaningar, med mål att sjunga moderna sånger med inslag av komik och scenografi. Kvartetten har utöver diverse framföranden på fester och tillställningar även deltagit och vunnit flera kvartettävlingar.

Biljetter:
Förköpsbiljetter via Ticted: https://www.ticted.com/organizers/281
Eller vid dörren kl. 18.30 (kontant eller kort)
Pris 15 € / 10 € (studerande, pensionärer, barn)

Konserten räcker ca 2 timmar, inklusive paus med kaffeservering.

oktober 19

Sibeliusmuseum