Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

The Power of Two

oktober 18 @ 19:00 - 21:00

Kvartetterna Lök och The Inbetweeners slår sig samman och bjuder på en fantastisk kväll fylld av sång! Under kvällens gång bjuder kvartetterna på det bästa ur sina repertoarer, bl.a. Star Wars, James Bond, Civilization IV, Coldplay, Elvis, Galenskaparna – vissa framförda med gemensamma krafter!

Kvartetten Lök, grundad 2006, har under många år underhållit publiken i och utanför Åbo. Kvartetten har samarbetat ett flertal gånger med Åbo Akademi, och uppträder ofta på akademiska fester, bröllop och privata tillställningar. Löks varumärke är en glimt i ögat samt att repertoaren ständigt förnyas.

Kvartetten The Inbetweeners består av vana sångare som sökt nya utmaningar, med mål att sjunga moderna sånger med inslag av komik och scenografi. Kvartetten har utöver diverse framföranden på fester och tillställningar även deltagit och vunnit flera kvartettävlingar.

Biljetter:
Förköpsbiljetter via Ticted: https://www.ticted.com/organizers/281
Eller vid dörren kl. 18.30 (kontant eller kort)
Pris 15 € / 10 € (studerande, pensionärer, barn)

Konserten räcker ca 2 timmar, inklusive paus med kaffeservering.

Detaljer

Datum:
oktober 18
Tid:
19:00 - 21:00

Plats

Sibeliusmuseum
Biskopsgatan 17
Åbo, 20500 Finland
Telefon:
+358-(0) 20 786 1472

Recent Posts / View All Posts

Barnkulturvecka 22-27.10 

| Aktuellt | No Comments

Sibeliusmusem deltar i barnkulturveckan 22-27.10. I museets aula finns under veckan ett utrymme där man kan testa på olika instrument eller prova en kapellmästares utrustning.

Sigyn Sinfonietta 1.12

| Aktuellt | No Comments

Sigyn Sinfonietta uppträder kl. 14.
Konserten ordnas i samarbete med Åbo konstakademi.

Jean Sibelius födelsedag, den finländska musikens dag 8.12

| Aktuellt | No Comments

Under den finländska musikens dag firas förutom den finländska musiken, även vår nationaltonsättare Jean Sibelius födelsedag.

Städdagen i Sibeliusmuseum

| Aktuellt | No Comments

SÅAs 3 Museer deltar i Städdagen igen den 31.8 med en gårdsloppis! På Sibeliusmuseums gård kan man sälja saker, och samtidigt njuta av musik och den historiska miljön på Biskopsgatan. Museet är också öppet som vanligt. Välkomna!