Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

The Power of Two

lokakuu 18 @ 19:00 - 21:00

Kaksi kvartettia, Kvartetten Lök sekä  Kvartetten The Inbetweeners, yhdistävät voimansa. Luvassa on värikäs musiikki-ilta, jossa kvartetit esittävät ohjelmistonsa parhaimpia lauluja, mm. Star Wars, James Bond, Civilization IV sekä Coldplayn, Elviksen ja Galenskaparnan musiikkia – joista muutama yhteisvoimin esitettyinä!

Vuonna 2006 perustettu Kvartetten Lök on jo vuosien ajan viihdyttänyt kuulijoitaan Turussa ja Turun ulkopuolella. Kvartetti on tehnyt useasti yhteistyötä Åbo Akademin kanssa, ja esiintyy mm. akateemisissa juhlissa, häissä sekä yksityistilaisuuksissa. Lökin tavaramerkki on pilke silmäkulmassa sekä ohjelmiston jatkuva uudistaminen.

Kvartetten The Inbetweenersin rutinoituneet laulajat päättivät haastaa itsensä ja perustaa oman kokoonpanon. Ohjelmisto koostuu kepeästä nykymusiikista, jota he ryydittävät komiikalla ja rekvisitalla. Kvartetti esiintyy erilaisissa juhlissa ja tilaisuuksissa, ja on myös osallistunut kvartettikilpailuihin voitokkaasti.

Liput:
Ennakkoon Tictedistä: https://www.ticted.com/organizers/281
Tai ovelta klo 18.30 (käteisellä tai kortilla)
Hinta 15 € / 10 € (opiskelijat, eläkeläiset, lapset)

Kesto n. 2 tuntia. Väliajalla kahvia ja pientä purtavaa.

Tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 18
Aika:
19:00 - 21:00

Tapahtumapaikka

Sibeliusmuseum
Biskopsgatan 17
Åbo, 20500 Finland
Puhelin:
+358-(0) 20 786 1472

Recent Posts / View All Posts

22.-27.10. Lastenkulttuuriviikko

| Okategoriserad | No Comments
22.-27.10. Lastenkulttuuriviikko Sibelius-museo on osa Turun ruotsinkielisten kulttuuritoimijoiden teemaviikkoa 22.-27.10. Museon aulaan sisutetaan tila, mihin tulee viikon ajaksi esille erilaisia kokeiltavia soittimia sekä mahdollisuus kokeilla kapellimestarin varusteita.

1.12.2019 Sigyn Sinfonietta

| Ajankohtaista | No Comments
1.12.2019 Sigyn Sinfonietta Turun Taideakatemian kanssa toteutettavassa yhteistyökonsertissa esiintyy Sigyn Sinfonietta klo 14.

8.12.2019 Jean Sibeliuksen syntymäpäivä, Suomalaisen musiikin päivä

| Ajankohtaista | No Comments
8.12.2019 Jean Sibeliuksen syntymäpäivä, Suomalaisen musiikin päivä Suomalaisen musiikin päivänä juhlitaan paitsi suomalaista musiikkia, myös kansallissäveltäjämme Jean Sibeliuksen syntymäpäivää. Ilmainen sisäänpääsy näyttelyihin ja konserttiin (lisätietoa), sekä Sibeliuksen musiikin merkitystä suomalaisten...

Siivouspäivä Sibelius-museolla

| Okategoriserad | No Comments

Siivouspäivä on kierrätyksen, vanhojen tavaroiden ystävien ja kaupunkikulttuurin uusi juhlapäivä, joka muuttaa kaupungit isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi. Åbo Akademin säätiön 3 Museota osallistuu toistamiseen siivouspäivään 31.8. järjestämällä pihakirppiksen! Sibelius-museon etupihalle…