Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sibbe Live: Klassinen keskiviikko | PERUTTU

2 joulukuun @ 19:00 - 20:30

10€ - 12€

Sibelius-museo tarjoaa klassisen keskiviikon 2.12. mezzosopraanon ja sellisti Seeli Toivion sekä pianisti Collin Hansenin tahdissa. Illan ohjelmassa on mm. Toivo Kuulan, Yrjö Kilpisen ja Olli Kortekankaan joululauluja ja muita suomalaisia säveliä. Myös muutamia ooppera-aarioita kuullaan Sibbe Live!-konsertissa.

– Joululaulut ovat niitä perinteisiä ja vanhoja Zacharias Topeliuksen runoista. Esitämme esimerkiksi Sylvian joululaulun ja Varpunen jouluaamuna, sanoo Toivio.

Seeli Toivio on tunnettu sellistinä niin kotimaassa kuin kansainvälisesti, mutta Sibbe Live! -konsertissaan hän esiintyy mezzosopraanona. Hän haluaa luoda joulutunnelmaa yleisön keskuuteen yhteistyössä suomalaisamerikkalaisen pianistin Collin Hansenin kanssa.

– Perinteiset joululaulut ovat kulkeneet mukana aina lapsuudesta lähtien ja herättävät aina vahvoja tunteita. Varpunen jouluaamuna tuo kyyneleet silmiin joka kerta, sanoo Toivio.

Toivio on iloinen saadessaan mahdollisuuden laulaa ja soittaa liveyleisölle joulukuussa. Koko vuoden ajan konsertteja on peruttu ja lykätty myöhemmäksi. Myös tulevaisuus tuntuu epävarmalta.

– Tällä alalla tämä vuosi on ollut todella vaikea, eikä sana erilainen mielestäni riitä sitä kuvailemaan. Olen kiitollinen saadessani jakaa suuren intohimoni, musiikin, yleisön kanssa, lopettaa Toivio.

 

Konsertti alkaa klo 19, lipunmyynti avataan klo 18
Liput: aikuiset 12 €, opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 10 €

Osta lippuja

 

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
2 joulukuun
Aika:
19:00 - 20:30
Hinta:
10€ - 12€

Tapahtumapaikka

Sibeliusmuseum
Biskopsgatan 17
Åbo, 20500 Finland
Puhelin:
+358-(0) 20 786 1472

Recent Posts / View All Posts

Sibelius-museo sulkee estääkseen koronaviruksen leviämisen

| Ajankohtaista | No Comments
Uusien rajoitusten mukaisesti suljemme museon 2.12.2020 ja avaamme näillä näkymin joulutauon jälkeen 13.1.2021. Tämän jakson aikana emme myöskään ota vastaan ryhmiä. Toivotamme kaikki uudelleen tervetulleiksi sitten, kun pystymme jälleen takaamaan...

MARRASKUUN TARJOUS: – 10 % opastuksesta keväällä 2021

| Ajankohtaista | No Comments

MARRASKUUN TARJOUS! – 10 % opastuksesta keväällä 2021   Marraskuun aikana tarjoamme 10 % alennuksen kevään 2021 opastuksille: Sibelius – The One and Only, Ruisrock – Kuinka kaikki alkoi tai…

Turvallisuutesi on meille tärkeää

| Ajankohtaista | No Comments
Turvallisuutesi on meille tärkeää Tervetuloa konsertteihin Huomioimme kauden tapahtumissa koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset ja THL:n antamat turvallisuusohjeistukset. Päivitämme ohjeistuksia tarvittaessa. Konsertit ovat pääsääntöisesti ilman väliaikaa ja niiden kesto on noin 60...
Sibeliusmuseums bakgård, Pehr Kalm revival

Äänitaidetta Sibelius-museon ulkopuolella

| Ajankohtaista | No Comments
Äänitaidetta Sibelius-museon ulkopuolella Sibelius-museon takapihan puutarhassa, Jan Erik Anderssonin Pehr Kalm Revival -teoksen luona on lokakuun aikana mahdollista kuulla kahta eri äänitaideteosta. Äänitaideprojekti Kuuntele sientä, kuuntele pyörää tuo Turun kaupunkitilaan...