Työharjoittelu, tutustumisjakso, siviilipalvelus

Työharjoittelu ja työelämään tutustumisjakso

Harjoittelijat voivat työskennellä museokaupassa/ lippukassalla tai vartijana näyttelyissä tai konserttien aikana. Työhön voi sisältyä myös konserttisalin järjestelytyötä eri tapahtumien ja konserttien yhteydessä. Ilta- ja viikonlopputyöt ovat myös mahdollisia.
Harjoittelutyötä on myös arkiston puolella, esim. erilaisia arkistotehtäviä, kuten luettelointia tai valokuvien digitointia.

Harjoittelijoiden valinnassa arvostamme erityisesti musiikkitieteen, museologian tai matkailualan opintoja, musiikkiosaamista sekä hyvää kielitaitoa.

Oletko kiinnostunut museotyöstä?
Voimme tarjota kiinnostuneille myös lyhyempiä työhön tutustumisjaksoja. Näin voi päästä kokeilumielessä tutustumaan museon tai musiikkiarkiston erilaisiin työtehtäviin.

Etsitkö siviilipalveluspaikkaa?

Otamme siviilipalvelijoita eri työtehtäviin. Oletko kiinnostunut musiikista ja museoista? Saatat sopia joukkoomme, mikäli harrastat itse musiikkia tai olet kiinnostunut musiikkimuseo- ja musiikkiarkistotyöstä. On myös tärkeää, että tulet hyvin toimeen ihmisten parissa, sillä työtehtäviin voi kuulua myös yleisötyötä ja asiakaspalvelua eri kielillä.

Tiedustelut: Ulrika Grägg,  040 866 9777, ulrika.gragg@stiftelsenabo.fi