Sibeliusmuseum tar i bruk coronapass - Sibeliusmuseum

Sibeliusmuseum tar i bruk coronapass

16.11.2021

Du är välkommen att besöka konserterna i Sibeliusmuseum från och med 16.11.2021 endast om du kan uppvisa ett giltigt coronapass. Genom att ta i bruk coronapasset kan vi fortsätta erbjuda våra konserter under nuvarande myndighetsrestriktioner.

Under perioden 16.11-16.12.2021 är offentliga tillställningar med över femtio personer i inomhusutrymmen förbjudna i Egentliga Finlands sjukvårdsdistrikt enligt Regionförvaltningsverkets beslut. Då coronapass används är det möjligt att ordna sammankomster med över femtio personer.

Coronapass ska visas upp av alla personer över 16 år. Ladda coronapasset färdigt, och kom till konserterna i god tid. Instruktioner för hur du laddar ner och använder ett coronapass hittas här.

Vid frågor: kontakta Unna Toropainen, 040 500 9018, unna.toropainen@stiftelsenabo.fi.

.