Tilojen vuokraus – Sibelius-museo Siirry pääsisältöön

Tilojen vuokraus

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”5%” bottom_padding=”5%” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left” css=”.vc_custom_1569495533422{padding-right: 5% !important;padding-left: 5% !important;}”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Tilojen vuokraus

[/vc_column_text][divider line_type=”No Line” custom_height=”50″][vc_column_text]Museon tiloja on mahdollista vuokrata aukioloaikojen ulkopuolella konsertteja, luentoja, konferensseja tai yksityisiä tilaisuuksia varten.

Konserttisali sopii hyvin konserttien ja isompien luentojen järjestämiseen. Salissa on 145 istumapaikkaa, ja salissa oleva Steinway-flyygeli on myös vuokrattavissa lisähintaan.

Kulmahuone sopii parhaiten pieniin kokoontumisiin (alle 15 henkilöä). Kulmahuoneen kalustusta voi muuttaa tapahtuman luonteen mukaan.

Uudelleen avatussa Atriumissa voi järjestää pienimuotoisia ulkoilmakonsertteja tai kutsuja.

Kulmahuoneessa ja Atriumissa on mahdollisuus myös tarjoiluun. Catering tulee varata erikseen.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left” css=”.vc_custom_1569496219810{padding-right: 5% !important;padding-left: 5% !important;}”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Museotilojen vuokrat:

[/vc_column_text][divider line_type=”No Line” custom_height=”20″][vc_column_text]- Konserttisali 250€ (sisältää kulmahuoneen käytön)
– Kulmahuone 100€
– Atrium 150€ (Atriumin tekniikan lisävuokra 70€)
– Flyygelin vuokra 150€
– Lisäksi laskutetaan tuntiveloitus seuraavasti:
– Arkipäivinä 50€ /tunti (ma-to ennen klo 11 ja klo 16.30 jälkeen)
– Viikonloppuisin (pe klo 16.30 – su ilta) ja pyhäpäivinä 80€ /tunti
– Hintaan sisältyy kaksi henkilöä Sibelius-museon henkilökunnasta.
– Hintojen alv 0%.
– Hinnat peruutustapauksissa:
Peruutus vähintään 7 päivää ennen varattua päivämäärää: ei kuluja.
Myöhemmistä peruutuksista veloitetaan normaali tuntiveloitus, flyygelivuokra sekä puolet salivuokrasta.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Varustelu

[/vc_column_text][divider line_type=”No Line” custom_height=”20″][vc_column_text]- 145 istumapaikkaa konserttisalissa
– Valkokangas + projektori
– 4-6 kpl mikrofoneja + vahvistin ja miksauspöytä
– Puhujankoroke
– 8 kpl nuottitelineitä valaistuksella
– 14 kpl pöytiä ja 34 kpl siirrettäviä tuoleja.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left” css=”.vc_custom_1569496272850{padding-right: 5% !important;padding-left: 5% !important;}”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][divider line_type=”No Line” custom_height=”50″][contact-form-7 id=”1320″ title=”Tilojen vuokraus”][divider line_type=”No Line” custom_height=”50″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Varausehdot

Tilan varaajasta (yksityishenkilö, yhdistys, yritys tai organisaatio) käytetään jatkossa termiä ”asiakas” tai ”vastuuhenkilö”. Jos tilojen vuokraaja on yksityishenkilö on hän samalla vastuuhenkilö. Mikäli tilojen vuokraaja on yhdistys tai organisaatio, on varauksen yhteydessä yhteystietonsa antanut henkilö vastuuhenkilö.

Vastuuhenkilön tulee selvittää tilojen käyttö- ja turvallisuusmääräykset tapahtumaan osallistuville.

Vastuuhenkilö on korvausvelvollinen mahdollisissa rakennukseen tai esineisiin kohdistuneissa vahinkotapauksissa.

Vastuuhenkilö vastaa itsenäisesti lipunmyynnistä vuokratessaan museon tiloja.

Sibelius-museon tiloissa olevien henkilöiden määrä ei saa olla yli 250. Konserttisalin istumapaikkojen määrä ei saa olla yli 150.

Varauksen voi perua ilman kustannuksia viimeistään 7 päivää ennen varattua päivämäärää. Jos varaus perutaan 0-6 päivää ennen varattua päivämäärää, laskutetaan koko tuntipalkkio, flyygelivuokra sekä 50% tilavuokrasta.

Sibelius-museon järjestyssäännöt

Ohjeet ja säännöt koskevat museorakennuksen kaikkia tiloja.
– Ruokaa tai juomia ei saa kuljettaa konserttisaliin kokolattiamaton ja raakabetonipintojen vuoksi. Ylimääräisistä siivouskuluista vastaa asiakas. Ruoka- tai juomatarjoilun voi järjestää erikseen sovittaessa kulmahuoneeseen.
– Mahdollisen tarjoilun hoitajan tulee tutustua museon tiloihin ja sääntöihin etukäteen.
– Tupakointikielto on voimassa koko rakennuksessa. Kynttilöitä ei saa polttaa rakennuksessa eikä sen välittömässä läheisyydessä saa olla avotulta. Tällä tarkoitetaan kaikenlaista tulta, kuten esimerkiksi tähtisadetikut, soihdut, erilaiset ulkotulet, hiiligrillit tai muut vastaavat.
– Saippuakuplien puhaltaminen tai riisin heittäminen ei ole sallittua museon sisällä eikä pihalla.

– Konserttisalissa ei saa käyttää kuorotelineitä.

– Tanssiesityksissä tulee salin parketti suojata matolla.
– Turvallisuussyistä tuoleja tai muita kalusteita ei saa siirtää ilman henkilökunnan lupaa. Varauloskäytäviä ei saa tukkia.
– Museon henkilökunta siirtää tarvittaessa kalusteet, flyygelin jne.

– Museon seiniin, vitriineihin tai muihin rakenteisiin ei saa kiinnittää mitään.
– Käytännön järjestelyt ja huoltotyöt suoritetaan sovitusti henkilökunnan kanssa.
– Museoesineitä (kuten näyttelyssä olevat soittimet) ei saa siirtää tai liikutella eikä esineiden tai vitriinien päälle saa laittaa tavaraa.
– Konserttiflyygeliä ei saa preparoida.
– Älä laita mitään flyygelin päälle.
– Pääovien ollessa auki on museon sääntöjen mukaan paikalla aina oltava vähintään kaksi museon henkilökuntaan kuuluvaa.
– Rakennuksen ovia ei saa milloinkaan jättää auki tai raolleen.
– Vain taloon kuuluvilla henkilöillä voi olla avaimet käytössään.

– Kaikkien tulee poistua rakennuksesta viimeistään klo 23.30. Jos hälytys menee päälle tämän jälkeen, maksaa asiakas tästä aiheutuvat lisäkulut.

Muut säännöt

– Emme ota vastaan alustavia varauksia. Toteutumattoman varauksen peruminen on asiakkaan vastuulla. Perumiskulut ovat yllä olevien varausehtojen mukaiset.

– Varaus vahvistetaan, kun Sibelius-museo on vastaanottanut täytetyn varauslomakkeen.

– Varauksia ottaa vastaan museosihteeri, ti-pe klo 10-16.
– Konserttisalin voi varata klo 16.30-23.00 välisenä aikana. Kulmahuoneen voi varata myös museon aukioloaikana.
– Tilaisuuden luonteesta riippuen museon tilojen käyttöä voidaan rajoittaa.
– Käytännön järjestelyt (valmistelut, siivous) sisältyvät varausaikaan.
– Lyhin mahdollinen varaus- ja laskutusaika on 1,5 h.
– Tunnit laskutetaan toteutuneen tuntimäärän mukaan, kuitenkin vähintään 1,5 h.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]