Haluatko lahjoittaa? - Sibeliusmuseum

Haluatko lahjoittaa?

Sibelius-museon kokoelmat ovat suurimmaksi osaksi kertyneet lahjoitusten kautta ja uudet lahjoitukset kasvattavat kokoelmia edelleen. Mielenkiintomme kohteita ovat mm. kotimaiset soittimet, Jean Sibelius ja muut suomalaiset musiikkihenkilöt, musiikkiyhdistykset, kuorot sekä orkesterit.

Voit tukea Sibelius-museon toimintaa myös suoraan rahallisesti. Åbo Akademin säätiö on lanseerannut kampanjan Tulevaisuutta luomassa, jonka tavoitteena on innostaa tukemaan tieteellistä tutkimusta, taidetta ja kulttuuria. Lue lisää osoitteesta www.skapaframtid.fi/fi/.

Jos haluat lahjoittaa soittimia tai arkistomateriaalia, ota yhteyttä arkistoon (sibmusarkiv@stiftelsenabo.fi, puh. 050 531 3505).

Tällä hetkellä Sibelius-museo ei valitettavasti voi ottaa vastaan kaikkea tarjottua materiaalia. Vuoden 2021 aikana siirrymme uuteen kokoelmanhallintajärjestelmään ja keskitymme jo vastaanotetun materiaalin luettelointiin ja järjestämiseen.

Mikäli olet kiinnostunut tukemaan Sibelius-museon toimintaa rahallisesti, voit olla yhteydessä talousjohtaja Marian Westerlundiin (marian.westerlund@stiftelsenabo.fi, puh. 040 7510 797).