Sibelius-museo pysyy toistaiseksi suljettuna estääkseen koronaviruksen leviämisen.

Talo täynnä

musiikkia

Olemme avoinna ke-la klo 11-15
Tervetuloa!

7€ / 5€

puh. +358-(0) 20 786 1472 / Piispankatu 17, Turku

Ei tulevia tapahtumat tällä hetkellä.
Ei tulevia tapahtumat tällä hetkellä.

Olemme avoinna ke-la klo 11-15
Tervetuloa!

7€ / 5€ 

puh. +358-(0) 20 786 1472 / Piispankatu 17, Turku

NÄYTTELYT

NÄYTTELYT

Ruisrock 1970 – Miten kaikki alkoi

Näyttely kertoo, mistä festivaali sai alkunsa, miltä kaikki tuntui ja näytti tuona elokuisena viikonloppuna. Millaista oli järjestää valtavaksi paisunut rockfestivaali vailla aikaisempaa kokemusta? Rauhan ja rakkauden maailmaan johdattelevat Antero Laihon kotiarkiston aarteet, Jouko Kedon valokuvat, aikalaislehtimateriaali, filmipätkät sekä tietysti aikakauden musiikki. Tervetuloa kokemaan festivaalitunnelmia yli 50 vuoden takaa myöhemmin keväällä, kun pystymme taas takaamaan turvallisia museoelämyksiä!

22.1.2020 – 8.12.2021

Näyttely tarjoaa hieman erilaisen kuvakulman Sibeliukseen; se kertoo ihmisestä, musiikista ja arkielämästä: ystävistä, perheestä, konserttimatkoista ja luonnosta.

SIBBE LIVE!

Kevät 2021

Sibelius-museossa järjestettävä Sibbe Live! -konserttisarja ei päässyt tänä keväänä käyntiin koronarajoitusten takia ja sarjan perutut konsertit siirretään osaksi tulevia Sibbe Live! -kausia.

Monipuolisesta ohjelmistostaan tunnettua konserttisarjaa on järjestetty jo vuodesta 1968 lähtien. Sarjaa ei ole peruttu sen olemassaolon aikana ennen maailmanlaajuista koronapandemiaa.

TAPAHTUU MUSEOSSA

TAPAHTUU MUSEOSSA

tammikuu 27, 2021 in Ajankohtaista

Sibelius-museo saa uuden katon

Sibelius-museon katto uusitaan keväällä 2021. Remontti aloitettiin 1.2. ja sen odotetaan valmistuvan toukokuun alussa. Remontti ei vaikuta museon toimintaan eikä aukioloaikoihin. Sibelius-museon katto on alkuperäinen vuodelta 1968, jolloin Woldemar Baeckmanin…
Lue lisää
joulukuu 2, 2020 in Ajankohtaista

Sibelius-museo sulkee estääkseen koronaviruksen leviämisen

Uusien rajoitusten mukaisesti suljemme museon 2.12.2020 lähtien. Tämän jakson aikana emme myöskään ota vastaan ryhmiä. Toivotamme kaikki uudelleen tervetulleiksi sitten, kun pystymme jälleen takaamaan turvallisia museoelämyksiä!
Lue lisää
lokakuu 14, 2020 in Ajankohtaista

Turvallisuutesi on meille tärkeää

Tervetuloa konsertteihin Huomioimme kauden tapahtumissa koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset ja THL:n antamat turvallisuusohjeistukset. Päivitämme ohjeistuksia tarvittaessa. Konsertit ovat pääsääntöisesti ilman väliaikaa ja niiden kesto on noin 60 minuuttia. Saliin otetaan vain…
Lue lisää

SIBBE LIVE!

Lue lisää

SIBBE LIVE!

Lue lisää

VARAA AIKA