Sibbe Live!: Duo Arkipelag - Sibeliusmuseum Siirry pääsisältöön

Sibbe Live!: Duo Arkipelag

Aikuiset 15€

Opiskelijat/ eläkeläiset 12€

← Kaikki tapahtumat

Visa Turunen, huilu, Tuomo Tirronen, kitara

Ferdinando Carulli, Ulf Långbacka, Eugene Magalif, Maximo Diego Pujol, Carlo Domeniconi

Duo Arkipelag on varsinaissuomalainen huilu-kitaraduo, joka kokoonpanollaan Visa Turunen (huilu) ja Tuomo Tirronen (kitara) on konsertoinut vuodesta 2004 esittäen instrumenttiensa klassikkoteoksia ja uutta innovatiivista aikansa nykymusiikkia. Duo Arkipelagin ensilevytys ”Duo Arkipelag” julkaistiin keväällä 2018. Levyn ohjelma koostuu suomalaisista teoksista.

Turun seudun musiiikkiopiston huilunsoitonopettaja ja salonkiorkesteri Volanten muusikkona toiminut Visa Turunen on ansioitunut niin Laivaston soittokunnassa kuin myös lukuisten erilaisten kamarimusiikkiproduktioiden esittäjänä. Syksystä 2018 Visa Turunen toimii vapaana taiteilijana ja muusikkona.

Sveitsin Luzernista 2004 Musiker MH:ksi valmistunut Kitaristi Tuomo Tirronen on Musikinstitutet Arkipelagin, Turun NMKY:n sekä Vanda musikinstitutetin kitaransoitonopettaja. Tirronen on konsertoinut mm. Saksassa, Italiassa, Ruotsissa, Sveitsissä ja hänen ensilevynsä “Anfangs” julkaistiin yhdysvalloissa 2007. Toinen levytys espanjalaista kitaramusiikkia “La Guitarra” julkaistiin syksyllä 2009. Tuomo Tirronen on erikoistunut 1800-luvun kitaramusiikkiin.