Vanhankaupungin juhla Turku Folks! -orkesterin kanssa – Sibelius-museo Siirry pääsisältöön

Vanhankaupungin juhla Turku Folks! -orkesterin kanssa

Vanhakaupunki juhlii Domin synttärinä eli Tuomiokirkon syntymäpäivänä 17.6.2023 koko päivän. Domi muuten täyttää komeat 723 vuotta!

Osana juhlallisuuksia on Sibelius-museon pihalla mahdollista kuulla Turku Folks! -orkesterin avoimia harjoituksia (tai salissa jos sataa).

Turku Folks! -orkesterin (Åbo Folks! Orkester) jäsenet ottavat soittamisen erittäin tosissaan mutta eivät yhtään vakavasti! Orkesterin monipuolinen ja raikkaasti sovitettu ohjelmisto koostuu varsinaissuomalaisesta tanssittavasta musiikista polskista katrilleihin ja rekilauluista tangoihin. Kaikille soittimille ja soittajille avoimen orkesterin toimintaan saa kukin osallistua miten vain haluaa ja ehtii – tärkeintä on että soitto soi ja laulu raikaa. Vuonna 2017 perustetun avoimen yhteisön listoille on ilmoittautunut jo yli 200 yhteissoitosta ja -laulusta kiinnostunutta musisoijaa vasta-alkajista musiikin ammattilaisiin.

Vapaa pääsy!

Monet muutkin Vanhankaupungin alueen toimijat järjestävät päivän aikana ohjelmaa kaikenikäisille. Katso koko ohjelma osoitteesta: https://www.turku.fi/vanhankaupungin-juhla