Fredagar på Sibbe: Vasas flora och fauna – Sibelius-museo Siirry pääsisältöön

Fredagar på Sibbe: Vasas flora och fauna

Aikuinen 35€

Opiskelija / eläkeläinen 25€

← Kaikki tapahtumat

Rakastettu indiepop-suosikki Vasas flora och fauna nähdään helmikuussa viiden keikan Suomen kiertueella! 

Kriitikoiden ja yleisön rakastama suomenruotsalainen Vasas flora och fauna saapuu Suomeen levynjulkaisukiertueelle helmikuussa 2024. Keskiviikkona 14.2.2024 Vaasan Ritzistä alkava viiden päivän kiertue jatkuu torstaina 15.2. Pietarsaaren After Eightissä, perjantaina 16.2. Turun Sibelius-museossa ja lauantaina 17.2. Helsingin G Livelabissa ja päättyy sunnuntaina 18.2. Tampereen Telakalle. Konserttien liput ovat myynnissä jokaisen keikkapaikan oman lippukaupan kanavissa. 

Vuoden 2015 debyyttialbumista lähtien Vasas flora och fauna on kuulunut Suomen ja Ruotsin mielenkiintoisimpiin musiikkiilmiöihin. Albumit – ”Släkt med Lotta Svärd”, ”Veneziansk afton” ja ”Möte med skoggardisterna” – voidaan nähdä ruotsalais-suomalaisessa kontekstissa luotuina moderneina klassikoina. 

Vasas flora och fauna kertoo jotain nykyisyydestä ja historiasta Pohjanlahden molemmin puolin. Yhtyeen luoma maailma rakentuu kertojan ja kuulijan välille, nykypäivänä epätavallisella suoruudella. 

Elokuussa 2023 julkaistiin Vasas flora och faunan tuore uutuusalbumi “Man Blåser Bort”, joka on kerännyt hyviä arvosteluja Suomen ja Ruotsin musiikkimedioissa. 

  • HUOM! Konsertissa videokuvataan!

www.vasasfloraochfauna.com

www.facebook.com/VasasFloraOchFauna

www.instagram.com/vasasfloraochfauna