Ladataan evenemangs

« All evenemangs

  • Tämä evenemang on mennyt.

Sibbe Live: Flamenco

syyskuu 2, 2020 @ 19:00 - 20:30

10€ – 12€

Toni Jokiniitty tarjoilee uusia ja vanhoja flamencosäveliä

Keskiviikkona 2. 9. käynnistyy Sibelius-museon konserttisarja Sibbe Live!, pitkän koko kevään ja kesän kestäneen tauon jälkeen. Ensimmäisenä vuorossa on flamencokitaristi Toni Jokiniitty, jonka esitys yhdistää artistin omaa uutta musiikkia ja vanhoja klassikoita menneiltä vuosikymmeniltä.

– Sooloesiintymiseni koostuu flamencokappaleista kitaran ja laulun säestyksellä. Ohjelmisto sisältää jotain kaikille mieltymyksille, ja toivonkin, että se ilahduttaa niin paatuneita flamencofaneja kuin niitä jotka eivät tunne genreä niin hyvin, sanoo Jokiniitty.

Jokiniitty on tehnyt musiikkia jo noin 30 vuotta ja kuuluu flamencomusiikin arvostetuimpiin artisteihin, niin kotikentällä Suomessa kuin pohjoismaisessa mittakaavassa. Hän on saanut koulutuksensa osittain Espanjassa ja osittain Tampereen ylipistossa, aineinaan kansanmusiikkitiede ja espanjan kieli. Kitaran lisäksi hän soittaa myös pianoa ja rumpuja.

Jokiniitty on toiveikas loppuunmyydyn Sibelius-museon konserttisalin suhteen ensi viikolla. Esiintyminen oli suunniteltu jo keväälle 2020, mutta koronaepidemian takia konsertti siirtyi syyskuulle.

– Tuntuu mahtavalta esiintyä taas elävän yleisön edessä. Se on todella tärkeä osa artistina olemista, etenkin kun tulevaisuus on aika epävarma, tiivistää Jokiniitty.

 

Konsertti alkaa klo 19, lipunmyynti avataan klo 18

Liput: aikuiset 12 €, opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 10 €

Osta lippuja

Tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 2, 2020
Aika:
19:00 - 20:30
Hinta:
10€ – 12€

Tapahtumapaikka

Sibeliusmuseum
Biskopsgatan 17
Åbo, 20500 Finland
Puhelin:
+358-(0) 20 786 1472

Recent Posts / View All Posts

Sibelius-museo saa uuden katon

| Ajankohtaista | No Comments

Sibelius-museon katto uusitaan keväällä 2021. Remontti aloitettiin 1.2. ja sen odotetaan valmistuvan toukokuun alussa. Remontti ei vaikuta museon toimintaan eikä aukioloaikoihin. Sibelius-museon katto on alkuperäinen vuodelta 1968, jolloin Woldemar Baeckmanin…

Sibelius-museo sulkee estääkseen koronaviruksen leviämisen

| Ajankohtaista | No Comments

Uusien rajoitusten mukaisesti suljemme museon 2.12.2020 lähtien. Tämän jakson aikana emme myöskään ota vastaan ryhmiä. Toivotamme kaikki uudelleen tervetulleiksi sitten, kun pystymme jälleen takaamaan turvallisia museoelämyksiä!

Turvallisuutesi on meille tärkeää

| Ajankohtaista | No Comments

Tervetuloa konsertteihin Huomioimme kauden tapahtumissa koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset ja THL:n antamat turvallisuusohjeistukset. Päivitämme ohjeistuksia tarvittaessa. Konsertit ovat pääsääntöisesti ilman väliaikaa ja niiden kesto on noin 60 minuuttia. Saliin otetaan vain…

Sibeliusmuseums bakgård, Pehr Kalm revival

Äänitaidetta Sibelius-museon ulkopuolella

| Ajankohtaista | No Comments

Sibelius-museon takapihan puutarhassa, Jan Erik Anderssonin Pehr Kalm Revival -teoksen luona on lokakuun aikana mahdollista kuulla kahta eri äänitaideteosta. Äänitaideprojekti Kuuntele sientä, kuuntele pyörää tuo Turun kaupunkitilaan uusia ääniteoksia. Arte…