Live från Observatoriet – Sibelius-museo Hoppa till huvudinnehållet

Live från Observatoriet

Evenemanget är en gratis livestream

← Alla evenemang

Vaaleanpunainen superkuu nousee taivaalle maanantaina 26.4. ja herättää eloon Vartiovuoren tarunhohtoisen tähtitornin. Illan aikana nähdään kolme huippuartistia sekä näyttäviä visuaaleja. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Telmu RY:n kanssa.

Markus Perttula – klo 21
Markus Perttula on 36-vuotias laulaja-lauluntekijä, joka on suurimman osan elämästään työskennellyt musiikin parissa.
Alkuvuodesta 2021 ilmestynyt Aarnivalkea on Markus Perttulan kolmas soololevy. Levyä on luonnehdittu draamapopiksi, unenomaiseksi kamaripopiksi ja uudeksi indielauluntekijöiden momentumiksi. Levyn on tuottanut Markus Perttula ja julkaisijana toimi Soit se silti.

Arppa – klo 22
Arppa on skeittari ja laulutyöläinen, jonka juuret ovat vahvasti Kokkolan Ykspihlajassa, jonne myös moni hänen teoksistaan sijoittuu. Hänen sävellyksensä ovat ajattomia ja tekstit pieniä tuokiokuvauksia.
Omakustanteisen debyyttialbuminsa elokuussa 2020 julkaissut artisti nautiskelee olostaan indielupausten joukossa. Arpan meriittejä ovat muun muassa lukuisat noteeraukset kotimaisissa radioissa, loppuunmyyty keikka Korjaamon Vaunusalissa syksyllä 2020 sekä ehdokkuus YleX-läpimurtolistauksessa.

Nghtrdio – klo 23
Tuottajakaksikko nghtrdio eli Oskr (Oskari Ruohonen) ja Tsaar (Timo Saari) alkoivat tehdä musiikkia yhdessä vuonna 2018. Heidän yhteinen historia indiemusiikin parissa ja intohimo lähestyä musiikkia uudella elektronisemmalla kulmalla sytytti halun lähteä saariston rauhaan säveltämään musiikkia, johon kiteytyy yön pimeimmän tunnin tunnelma. Syntyi nghtrdio.