Sibbe Atrium Live: TYEMYY – Sibelius-museo Hoppa till huvudinnehållet

Sibbe Atrium Live: TYEMYY

TYEMYY (Turun Yliopiston Elektronisen Musiikin Ystävien Ystävät) är en ideell organisation och gemenskap som i över tio år har ägnat sig åt den alternativa elektroniska musikkulturens kosmiska nattlivsvandringar i Åbo.

TYEMYY kommer att börja med ett DJ-set så snart museet stänger, kl. 18.00. Efter det fortsätter de med liveuppträdanden, det exakta programmet för kvällen är som följer:

17:30 – Dörrarna öppnas

18:00 – 18:30 DJ Päivätär

18:30 – 19:00 Ramtin (Live)

19:00 – 20:00 Alexander Suhonen, Pauli Lindfors, Silla Pöyry & Elmeri Mikkola (Live-samarbete)

Väderprognosen för dagen ser dålig ut, så konserten flyttas från atriumgården till museets konsertsal. Samtidigt ökar också biljettkapacitet, så även om biljettförsäljningen på nätet ser ut att vara slutsåld, kommer det med största sannolikhet fortfarande att finnas biljetter kvar vid dörren. Biljettpriset är 10 euro.

Mer om artisterna:

Dj Päivätär:

Kvällens meditativa och måleriska öppning kombinerar klassiska element med psykedeliska utomjordiska UFO-ljud.

Ramtin:

Ramtin är en multiinstrumentalist, kompositör och musikproducent vars set kombinerar elektroniska samplingar med live-instrument som den iranska sitaren, flöjt, munspel och sång.

Alexander Suhonen, Pauli Lindfors, Silla Pöyry & Elmeri Mikkola:

Ensemblen skapar sensoriskt stimulerande improvisatorisk livlös och levande ljudkonst. Under kvällen får vi höra melodier om olika organismer och mekanismer och sambanden mellan dem.